Blog používateľa Martin Petrovic

Cukrovka, dva roky invalidny dochodok

Pani mala cukrovku v takomto stadiu:

Bola dva roky na invalidnom dochodku.

Otvorene rany na rukach a rany na nohach.
Oslabeny zrak - z dvoch metrov uz nevidi crty tvare, nerozlisuje ludi.
Uplna strata pohyblivosti chodidiel v clenkoch.
Uplna strata citu v nohach - nemoznost ovladat plynovy pedal v aute - strata vodicskeho opravnenia.

Oslobodenie a svedectvo celemu domu

Minuly tyzden sme zazili oslobodenie nasej sestricky od demona. Prosila nas o modlitbu lebo v sebe citila nieco cudzie co ju nutilo konat veci, ktore ani nechcela robit, no citila natlak a ked to posluchla potom sa trapila lebo ju to mrzelo. Vravela, ze to je nieco v nej ale ona to tam nechce.

Zlepsenie sluchu - "prefuknute" usi

Sedeli sme za stolom v rozhovore a sestricka mi vravi, ze na prave ucho horsie pocuje.

Artritida

Dnes som siel do prace a na zastavke som stretol pani s barlou.

Pocas rozhovoru, mi povedala, ze ma nejaku formu artritidy, bolave koleno, vyskocene dva stavce v krcnej chrbtici a pokrutene prsty neschopne zovretia do dlane.

Ponukol som jej, ze sa dotknem jej kolena a bolest odide.

Pocit škrtenia

Zavolala mi priateľka a okrem iného som sa dozvedel, že mala poslednou dobou dva živé sny.

V prvom sa ocitla v skupine ľudí a vnímala akési prítomné ale neviditeľné zlo. Pritom veľmi citeľne ovplyvňovalo celú skupinku, v ktorej bola. Všetci v tom sne boli prestrašení a nevládali sa vzoprieť, jedine ona to dokázala. Vystúpila dopredu a povedala mu, že sa ho nebojí. Bol to taký povzbudivý sen.

Pani s barlami

Vystúpli sme spolu z autobusu. Pani sa opatrne a sústredene upravovala pred cestou ďalej. Barly mala zviazané šnúrkou aby jej nepadli a rúčky mäkko omotané proti otlačeniu dlaní. Prihovoril som sa jej, či má nejakú bolesť. Dozvedel som sa, že veľa a dlho. Má operovaný bedrový kĺb ale bolí ju už ten druhý a najmä má veľké problémy s chrbticou.

Bolesti v členku

Pri venčení psa som si ráno všimol staršiu pani ako si s paličkou v ruke pomaly ide na nákup. Prihovoril som sa jej, zaželal som všetko dobré do Nového roku a pani sa veselo usmiala. Spýtal som sa či má nejaké bolesti, čo mi potvrdila a tak som sa pýtal či je veriaci človek. Ona mi vraví, že áno verí ale svoju vieru nepraktizuje.

Príspevky na blogu